12 Aralık 2012 Çarşamba

Farklı Poz Örnekleri İçin Faydalı Bir Site

Bu sefer sizinle uzun süredir kullandığım, gerçekten çok işime yarayan bir site paylaşmak istiyorum. Poz bulmakta sıkıntı çekenler, veya kafalarında planladıkları bir pozu net olarak kağıda dökemeyenler için geniş üç boyutlu poz seçenekleri sunan bu site gerçekten çok faydalı. Siteye şuradan ulaşabilirsiniz. Sitede tam boy pozların yanı sıra, el, ayak, baş gibi vücut parçalarının özel pozlarını da bulma imkanınız var. Tek yapmanız gereken, sağdaki listedeki kategorilerden birini tıklayıp işinize yarayan pozu bulmak. Sadece manga çizimi değil, her türlü anatomi çizimi uygulaması için işe yarayacak modeller var.

Tıkladığınız poz üç boyutlu bir Flash uygulaması şeklinde açılıyor. Mouse ile çıkan resmi sağa sola çevirip doğru açıyı yakalıyor, sonra da çiziyorsunuz.

Sitede ayrıca geniş bir hareketli poz ve silahlı-silahsız aksiyon pozu arşivi de mevcut. Kadın, erkek, çocuk ve kaslı erkek formları bulmanız mümkün. Açısına göre poz da seçebiliyorsunuz.(yukarıdan görünüm, aşağıdan görünüm vs. gibi) Eğer çizim kuklası ile istediğiniz pozları elde edemeyenlerdenseniz de bu site imdadınıza koşacaktır.

Bir göz atın derim. Herkese kolay gelsin ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pardon, bişey sorabilir miyim?